Seabreacher experience

*** Adrenaline Junkies opgelet! ***

 

De Seabreacher is een compleet nieuwe sensatie in Nederland, waarbij je wordt afgeschoten als een kanonskogel. Binnen 4 seconden zit je boven de 100 kilometer per uur. Je duikt onder de waterspiegel en ploegt als een torpedo je weg naar je target. Met een immense sprong van wel 6 meter hoog spring je boven het water uit en je voelt je even zo vrij als een vogel totdat de zwaartekracht je weer terug naar beneden trekt. De G-krachten drukken je in je stoel en je schreeuwt om meer en er is meer, veel meer! Nog amper bekomen van de sensationele sprong, spinnen de motoren van dit beest weer op volle toeren en wordt er een waterballet opgevoerd waar jij onderdeel van uitmaakt. Tollend en draaiend over het water, onderwater en in de lucht worden de meest bizarre capriolen uitgevoerd. Kortom een ultieme achtbaan in het water!

 

Voor wie is de Seabreacher?
De experience wordt gegeven vanaf 6 jaar.

 

Hoe ziet een experiene eruit?
Een experience bestaat uit 15 minuten op het water. Daarvoor geven we een korte instructie en krijg je reddingsvest aangetrokken.

Na de instructie kun je meteen instappen. Ook wordt gevraagd wat je van de rit verwacht, mild, medium of gelijk thrilling hard.

Tijdens de rit kun je gewoon met de piloot communiceren en wensen kun je ten alle tijden kenbaar maken. Onze piloten zijn getraind om hierop te anticiperen.

Je stapt achterin van de luchtdruk afgesloten cockpit van de Seabreacher, de buik van de haai. Je maakt je gordels vast en het genieten van je ultieme sensatie kan beginnen. Onze ervaren piloot start de motoren en langzaam varen jullie met de cockpit open naar het gebied waar de Seabreacher los kan gaan. Geniet van de wind in je gezicht en het opspattende water wetend dat je binnen luttele minuten een hartslag verhogende ervaring gaat krijgen. Aangekomen bij het punt waar de piloot de Seabreacher los wil laten krijg je de laatste instructies en alle checks voor een veilige rit worden uitgevoerd. De glazen F-16 cockpit sluit zich en wordt geborgd, sealings opgeblazen zodat je droog blijft en los ga je.


We bieden de clinics aan in de regio Ouddorp aan Zee. Uiteraard is het ook mogelijk om ons in te huren op locatie (mits de locatie aan de minimale vereisten voldoet om te kunnen varen met de Seabreacher met een minimale groep van 8 personen).

De clinics gaan altijd door, mits er geen onweer is en er geen harde wind staat (meer dan windkracht 5). 

 

Kosten van een experience.
15 min. in de Seabreacher : 125 euro p.p.

 

De tarieven zijn inclusief huur reddingsvest.